PROVEOTICS pro zdravá střeva a imunitu 120 kapslí na 60 dní

7 hodnocení

Doplněk stravy pro zdravá střeva a imunitu

PROVEOTICS je doplněk stravy, který může přispět ke zlepšení funkce trávicího traktu a udržet vaše střeva v optimálním stavu. Obsahuje probiotika a specilání prebiotika pro maximální účinek.

Probiotika + prebiotika

PROVEOTICS v každé dávce obsahuje 12 různých kmenů - 12 miliard veganských probiotik a speciální probiotika. Podporuje optimální trávení a přispívá k maximální funkci vašeho imunitního systému.

prirodni-produktEpigenetické nutraceutikum. Přírodní, Non GMO, neobsahuje sladidla, konzervanty, cukr, vhodný i pro vegetariány a vegany.

1 090 Kč / ks
Dostupnost: Skladem (>3 ks)
Můžeme doručit do:
7.6.2023
Možnosti doručení
PROVEOTICS pro zdravá střeva a imunitu 120 kapslí na 60 dní
7 hodnocení
doplnek stravy prirodni proveotics (2) q min
Vegan

Detailní popis produktu

Probiotika a prebiotika pro zdravá střeva a špičkovou imunitu

PROVEOTICS podporuje optimální funkci trávicí soustavy a špičkovou imunitu. Obsahuje 12 různých kmenů, 12 miliard veganských probiotik v jedné dávce. Vedle probiotik pro ještě lepší podporu zdraví obsahuje zvláštní micelární probiotická vlákna získaná z léčivých hub a lyofilizovaný prášek z Manihot Esculenta (známé jako maniok, tapioka nebo kasava). 

PROVEOTICS je lyofilizované, proto toto probiotikum nevyžaduje chlazení.


Vhodné pro děti od 3 let.

Dávkování: 1krát denně 2 veganské tobolky. Užívejte vždy před jídlem, nebo zároveň s jídlem.

Děti od 3 do 15 let užívají poloviční dávku.

Obsah balení: 120 veganských tobolek pro 60denní užívání

Složení:

  

Množství v dávce

DV*

PROVEOTICS = veganská probiotika

** 1000 mg (obsahuje 12 miliard CFU)

Lactobacillus bulgaricus

Bifidobacterium longum

Lactobacillus paracasei

Streptococcus thermophilus

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus rhamnosus

Lactobacillus fermentum

Lactobacillus  helveticus

 830 mg

*

Proprietární směs speciálních prebiotických vláknin z léčivých hub a lyofilizovaného prášku z Manihot Esculenta - známého jako maniok, tapioka, nebo kasava

170 mg

 

DV * Denní hodnota není stanovena 

** Probiotika v čase výroby  

 

*

Ostatní ingredience: Rostlinné kapsle

PROVEOTICS neobsahují: umělé příchutě nebo sladidla, konzervanty, cukr, škrob, mléko, laktózu, sóju, vejce, glutamát, pšenici, droždí, stearát hořečnatý a nejsou geneticky modifikované.


Upozornění:

Produkt PROVEOTICS nemůže nahradit správnou lékařskou léčbu naordinovanou lékařem. Lze jej však použít jako vhodný doplněk stravy. Tento produkt není určen k léčbě nemocí.

Pokud jste těhotná, kojíte, nebo užíváte léky, neužívejte tento přípravek bez pokynů nebo dohledu svého lékaře.

Uchovávejte mimo dosah dětí do 3 let a přímého slunečního záření, ukládejte v místnosti na suchém místě.


Probiotika - popis probiotických kmenů

Lactobacillus bulgaricus

Lactobacillus bulgaricus je prospěšná střevní bakterie, která se nachází v zažívacím traktu, označovaném jako střevní flora, nebo-li microflora.

Tento kmen bakterií lze nalézt take v potravinách.

Výzkum v rané fázi naznačuje, že by probiotika mohly hrát významnou roli při řízení následujících zdravotních stavů:

  • nemoc jater
  • nachlazení
  • průjem způsobený antibiotiky
  • atopická dermatitida (ekzém)
  • alergická rýma (senná rýma)
  • kolika
  • zubní kaz
  • onemocnění paradontu a další zdravotní problémy s ústy
  • zánětlivá onemocnění střev
  • prevence nekrotizující enerokolitidy (zdravotní stav, kdy část střeva umírá)

Je Lactobacillus bez mléka?

Lactobacillus v PROVEOTICS neobsahuje mléko. Mnoho lidí si spojuje bakterie kmene lactobacillus s laktózou a mléčným cukrem. Lactobacillus se nevyrábí pouze z fermentovaných mléčných výrobků, i když se používá k fermentaci mléčných výrobků a k výrobě sýrů a jogurtů. Lactobacillus se často pěstuje na mléčném médiu, ale mléko se při zpracování odstraní. Další možností je pěstovat Lb na dýňovém médiu. Takhle to děláme my!

Bifidobacterium longum

Bifidobacterium longum je specifický druh mikroskopických nepatogenních bakterií, které se přirozeně vyskytují v gastrointestinálním traktu jak u člověka, tak i u většiny ostatních zvířat. Je přidáván do různých potravin nebo doplňků stravy jako probiotikum, protože má mnoho zdravotních výhod. Je to gram-pozitivní, rozvětvená tyčovitá bakterie, která produkuje kyselinu mléčnou z fermentace cukru v gastrointestinálním traktu.

Bifidobacterium longum poskytuje mnoho zdravotních benefitů jako přirozeně se vyskytující bakterie a jako probiotikum. Kyselina mléčná produkovaná bakteriemi zvyšuje kyselost zažívacího traktu, což pomáhá inhibovat růst škodlivých bakterií. Ukázalo se také, že Bifidobacterium longum léčí zácpu, redukuje záněty spojené se zánětlivými onemocněními střev, předchází vysokým hladinám cholesterolu a snižuje vývoj určitých alergií, podle probiotic.org. Podle studie v dubnu 1997 vydání "Karcinogeneze", Bifidobacterium longum vykazuje antikarcinogenní a antimutagenní vlastnosti a může pomoci inhibovat rozvoj rakoviny tlustého střeva. Probiotické doplňky jsou také prospěšné při opakovaném osídlování kolonií Bifidobacterium longum v zažívacím traktu, které byly zničeny použitím antibiotik

Lactobacillus paracasei

Lactobacillus paracasei (obvykle ve zkratce L. paracasei) je gram-pozitivní, fakultativně heterofermentativní druh bakterií mléčného kvašení, které se běžně používá při fermentaci mléčných výrobků a probiotik. L. paracasei je bakterie, která působí pomocí komensalismu. Obvykle má mnoho míst výskytu, například střevní trakty a ústa u lidí. Může se také vyskytovat v odpadních vodách, silážích a dříve zmíněných mléčných výrobcích. Název zahrnuje morfologii, bakterii ve tvaru tyčinky (bacillusshape) o šířce 2,0 až 4,0 μm a délka 0,8 až 1,0 um.

Lactobacillus paracasei byl identifikován jako bakterie, která má probiotické vlastnosti. L. paracasei je součástí normální lidské střevní makrobioty. L. paracasei IMPC2.1 může být v gastrointestinálních buňkách chemoprofylaktický. Gastrointestinální buňky jsou citlivé na apoptózu a na růst buněk jak z tepelně usmrcených tak životaschopných kmenů IMPC2.1.

L. paracasei 8700: 2 byl izolován ze zdravé lidské gastrointestinální sliznice a bylo zjištěno, že kmen 8700: 2 také utlumuje Salmonellu enterica a Helicobacter pylori, dva patogeny běžně se vyskytující v gastrointestinálním traktu. Kmen 8700: 2 štěpí oligofruktózu a inulin, zároveň rychle roste na obou a produkuje kyselinu mléčnou jako konečný produkt.

L. paracasei je součástí terapeutické a nutriční léčby VSL # 3. Tato proprietární, standardizovaná formulace živých bakterií může být použita v kombinaci s konvenčními terapiemi k léčbě ulcerativní kolitidy. Systematický přehled poskytl významné důkazy o příznivých klinických a imunologických účincích kmenů Lactobacillus paracasei LP-33 při léčbě alergické rýmy.

Streptococcus thermophilus

Streptococcus thermophilus také známý jako Streptococcus salivarius subsp. thermophilus je gram-pozitivní bakterie a fermentativní fakultativní anaerob skupiny viridans. Testuje negativitu na cytochrom, oxidázu a katalázu a pozitivitu na alfa-hemolytickou aktivitu.

L. thermophilus je jednou z nejrozšířenějších bakterií v mlékárenském průmyslu. Statistiky USDA z roku 1998 ukázaly, že ze S. thermophilus bylo vyrobeno více než 1,02 miliardy kilogramů sýra mozzarella a 621 milionů kilogramů jogurtu. Přestože jeho rod Streptococcus zahrnuje některé patogenní druhy, potravinářský průmysl považuje S. thermophilus za bezpečnější bakterii než mnoho jiných druhů streptokoků. Ve skutečnosti se jogurt a sýr, který obsahuje živé kultury S. thermophilus, považují za prospěšné pro zdraví. Živé kultury S. thermophilus usnadňují lidem trpícím laktózou trávit mléčné výrobky. Bakterie rozkládají laktózu, cukr v mléce, který lidé s intolerancí na laktózu obtížně stravují.

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus acidophilus (nový latinský „kyselost-milující mléko-bacillus“) je druh grampozitivních bakterií rodu Lactobacillus. L. acidophilus je homofermentativní, mikroaerofilní druh, fermentující cukry na kyselinu mléčnou. Snadno roste při poměrně nízkých hodnotách pH (pod pH 5,0) a má optimální růstovou teplotu kolem 37°C (99 ° F). L. acidophilus se přirozeně vyskytuje v gastrointestinálním traktu a ústech člověka a zvířat.

Upravuje rovnováhu střevní flóry a inhibuje proliferaci střevních škodlivých mikroorganismů. Lactobacillus acidophilus má antagonistický účinek na patogenní mikroorganismy. Lactobacillus acidophilus může vylučovat antibiotika (acidolin, acidofilin a laetocidon), která mohou antagonizovat střevní patogeny.

Lactobacillus acidophilus (A) a Bifidobacterium (B) se mísí do formy startéru. Příjem mléčných potravin obsahujících tyto dva druhy živých bakterií je vhodný pro trávicí orgány, zejména u kojenců s gastrointestinální dysfunkcí a u některých pacientů s gastrointestinální dysfunkcí způsobenou dlouhodobými perorálními antibiotiky. Po požití fermentovaného mléka obsahujícího tyto dva druhy živých bakterií může rychle obnovit normální rovnováhu střevní flóry a inhibovat proliferaci kazících se bakterií, takže má dobrou výživovou a zdravotní funkci.

Lactobacillus rhamnosus

Lactobacillus rhamnosus je z kmene Lactobacillus izolovaného ze střevního traktu zdravých lidí. Je to jeden z nejvíce studovaných probiotik u lidí. Celkově je to jedno z nejstudovanějších probiotik na světě a patří k probiotikům třetí generace. V současné době se ve více než 40 zemích a regionů po celém světě vyrábějí a prodávají produkty s Lactobacillus rhamnosus.

Lactobacillus rhamnosus může tolerovat prostředí trávicího traktu zvířat, kolonizovat ve střevech člověka a zvířat, regulovat střevní flóru, předcházet a léčit průjem, eliminovat toxiny a zlepšit imunitu. Lactobacillus rhamnosus s vysokou čistotou má dobrý zmírňující účinek na alergickou konstituci.

Lactobacillus fermentum

Lactobacillus fermentum patří do rodu Lactobacillus. Druhy v tomto rodu se používají pro širokou škálu aplikací. Tyto aplikace zahrnují fermentaci potravin a krmiv. Bylo zjištěno, že některé kmeny Lactobacillus fermentum mají přirozenou odolnost vůči určitým antibiotikům a chemoterapeutikům. Jsou považovány za potenciální vektory genů rezistentních vůči antibiotikům z prostředí na člověka nebo ze zvířata na člověka.

Jedním ze způsobů, jak byl Lactobacillus fermentum považován za probiotikum, je jeho schopnost snižovat hladiny cholesterolu. Testy prováděné s použitím několika kmenů Lactobacillus a cholesterolových bujónů prokázaly, že laktobacillus fermentum měl největší odstranění cholesterolu. Jedním z mechanismů, kterým L. fermentum může odstraňovat cholesterol z vivo, je absorpce cholesterolu, což v důsledku urychluje metabolismus cholesterolu. Dalším způsobem je inkorporace cholesterolu v hostitelském těle do jeho buněčné membrány nebo stěn. To by také zvýšilo odolnost bakteriálních buněčných membrán vůči environmentálním výzvám. Třetí mechanismus spočívá v tom, že tělo spotřebovává více cholesterolu. L. fermentum by narušovalo recyklaci žlučové soli a usnadnilo její odstranění, což by zvýšilo poptávku po žlučové soli vyrobené z cholesterolu.

Lactobacillus helveticus

Lactobacillus helveticus je bakterie rodu Lactobacillus produkující mléčnou kyselinu. L.helveticus je nejvíce používán ve výrobě amerického švýcarského sýra a ementálu, ale je také používán ve výrobě jiných stylů sýra, takový jako Cheddar, Parmesan, Romano, provolone, a mozzarella. Primární funkcí kultury L. helveticus je předcházet hořkosti a produkovat ořechové příchuti v konečném sýru.

Ve srovnání s jinými bakteriemi mléčného kvašení má Lactobacillus helveticus silnější proteolytickou aktivitu a vyšší obsah polypeptidu ve fermentovaných mléčných výrobcích, takže má potenciální schopnost produkovat bioaktivní peptidy. Bylo potvrzeno, že Lactobacillus helveticus může hydrolyzovat laktoprotein za vzniku peptidu inhibujícího enzym konvertujícího angiotensin, což je nejvíce uváděný Lactobacillus ve výzkumu hypotenze.

Doplňkové parametry

Kategorie: Doplňky stravy
Obsahuje: beta glukany, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Maniok (tapioka, kasava), Medicinální (léčivé) houby, Prebiotika, Probiotika, Streptococcus thermophilus
Obsah: 120 kapslí
Délka kúry: 60 dní
Vhodný na: posílení imunity, podpora trávení, hubnutí, rekonvalescence po antibioticích
Země původu: USA
Vhodnost pro děti: od 3 let (od 3 do 15 let poloviční dávku)
Doporučené dávkování: 1x denně kapsle (1x2)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

100% přírodní epigenetické doplňky stravy s extrakty z léčivých hub a bylin bez přidané chemie a plnidel

Ruční výroba do veganských kapslí s karagenanem z červených mořských řas

Firma FOR LONG LIFE se od roku 2010 se zaměřuje na vývoj doplňků stravy pro lepší zdraví a životní styl, podporu imunity a zlepšování kvality života. Produkty FOR LONG LIFE jsou 100% přírodní, bezlepkové a veganské a zaměřují se na cílenou buněčnou výživu nechemickými látkami. Při jejich výrobě kombinují technologie 21. století se staletými znalostmi o rostlinách a houbách. Vědci a výzkumníci spojili své znalosti a zkušenosti a vyvíjejí jedinečné produkty pro zdraví. Kombinují znalosti z různých oborů pro pochopení toho, co může moderní věda udělat pro uspokojení zdravotních potřeb lidí po celém světě. Na základě tohoto snažení již byly vyvinuty různé přírodní produkty, díky kterým je řešení některých běžně známých onemocnění a jejich příznaků podporováno produkty FOR LONG LIFE  s cílenou buněčnou výživou bez vedlejších účinků.

Unikátní technologické postupy při zpracování extraktů z bylin a léčivých hub zaručují nekompromisní funkci a kvalitu  produktů FOR LONG LIFE.

Produkty získaly v mnoha zemích nejvyšší možná ocenění. Např. Evropský kongres pro estetickou a anti-aging medicínu (AMEC) v ročníku 2016/2017 udělil Nejvyšší ocenění v kategorii „Nejlepší doplněk stravy proti stárnutí“ produktu „LIGHT OF LIFE“, doplňku s aktivátorem telomerázy z stragalus membranaceus, který je založen na pokročilém výzkumu oceněném Nobelovou cenou v oblasti fyziologie za objevy v medicíně založené na vědeckých poznatcích o lepším stárnutí.

 

GMP
(Good Manufacturing Practices) – dodržování nejvyšších standardů pro farmaceutické a potravinové provozy.

HPLC
Všechny aktivní ingredience produktů FOR LONG LIFE jsou nezávisle testovány na čistotu a bezpečnost.

BATCH TRANSPARENCY
Série laboratorních testů na náhodně vybraných baleních.

VEGAN PRODUCTS
Testováno na přítomnost látek živočišného původu.

CRUELTY-FREE
Žádný produkt nebyl testován na zvířatech.

USA LAB TESTED
Laboratoře  FOR LONG LIFE prošly náročnými testy třetích nezávislých stran.

Podobné produkty

Doplněk stravy na posílení imunity ImmuBoo
Vegan Epigenetic
1 290 Kč
Skladem (>3 ks)

Doplněk stravy na posílení imunity Immunity Booster s beta-glukany z léčivých hub Immuboo, immunity booster, startuje vaši imunitu díky beta-glukanům z léčivých hub,...

IMMU
Na hubnutí - Pond Loser
Tip Vegan
1 490 Kč
Skladem (>3 ks)

Doplněk stravy pro podporu optimalizace hmotnosti Léčivé houby + kurkuma + bylinky + probiotika a prebiotika na hubnutí Speciální kombinace přírodních fytonutrientů v...

POUND

Informace na tomto webu v žádném příadě nemohou nahradit odborné posouzení lékařem a lékařém nařízenou léčbu. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Doplňky stravy nejsou lék.