Exfoliačni krém s pastelovým olejem (Isatis tinctoria)

2 hodnocení
Značka: Graine de Pastel

Krém s dvojitou exfoliaci pro hladší, měkčí a světlejší pokožku.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
Můžeme doručit do:
6.12.2022
Možnosti doručení
443 Kč / ks
Exfoliačni krém s pastelovým olejem (Isatis tinctoria)
2 hodnocení
Značka: Graine de Pastel
5,0 2 hodnocení

Krém má originální složení, které dodává saténový efekt  "svěží pokožky" díky dvojité exfoliaci. Díky použití kyselin červeného ovoce (borůvek a černého rybízu). účinně odstraňuje odumřelé buňky a stahuje póry. Vyčištěná  pokožka je hladší, měkčí a světlejší s jemnější strukturou.

  POUŽITÍ

Aplikujte na vlhkou pokožku. Masírujte celou tvář jemně jemnými kruhovými pohyby. Opláchněte teplou vodou a důkladně osušte.

TYP PLETI

Pro všechny typy pleti.

Doplňkové parametry

Kategorie: Niche parfémy a kosmetika
obsah balení: 50 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Graine de Pastel - Přírodní kosmetika s pastelovým olejem z Francie

Pastelový olej v kosmetice s tisíce lety osvědčenými dermatologickými účinky léčí a pečuje

Pastelový olej je již dlouho známý svými dermatologickými vlastnostmi, léčivými účinky na pokožku. Obsahuje hojně vitamín E, esenciální, nenasycenou mastnou kyselinu omega 3  a speciální proteiny.

Pastelový olej významně pomáhá proti stárnutí pleti

Pastelový olej je velmi bohatý na vitamin E, díky čemuž jde o výjimečně silný antioxidant. Pastelový olej obsahuje proteiny, schopné podpořit o 43 % vyšší produkci kolagenu. Anti-aging účinky kosmetiky s pastelem jsou velmi silné.

(COPY) Custom dimensions 300x300 pxanti-aging-pastel-kosmetika

Pastelový olej výborně a dlouhodobě hydratuje pleť

U kosmetiky s pastelovým olejem byly zjištěny viditelné hydratační účinky po dobu až 8 hod.

Custom dimensions 300x300 px

Pastelový olej má protizánětlivé účinky

 

prirodni-kosmetika-pastelovy-olej-anti-aging

Pastel, již od starověku používaný v lékařství

Pastel (z franc.) je prastará lékařská rostlina, kterou lze vystopovat až do starověku. Jeho vědecký název Isatis tinctoria pochází z řeckého slova „isado“, což znamená „léčit“. Český název pastelu je boryt barvířský. Anglicky se pastel nazývá woad.

Pastel se ve středověku pěstoval v léčivých zahradách klášterů. Později byl zapsán i do francouzském lékopisu.

Dermatologické vlastnosti pastelu

Pastelový olej je již dlouho známý svými dermatologickými vlastnostmi, léčivými účinky na pokožku. Přečtěte si více o dermatologických a kosmetických účincích pastelového oleje.

Pastel ve francouzské kosmetice Graine de Pastel

15 let primárního výzkumu umožnilo kosmetické manufaktuře Graine de Pastel odhalit jedinečné přednosti tohoto přírodního pokladu a vyvinout proces na získávání panenského oleje z pastelu. Graine de Pastel je světově unikátní odborník na kosmetické využití výjimečného pastelového oleje.

Většina produktů Graine de Pastel obsahuje z 96 % suroviny přírodního původu. Některé z nich se pyšní oficiálním přívlastkem "organický" produkt, který získaly na základě tvrdých a přísných kritérií. I u těch produktů, které oficiální označení ještě nezískaly, se můžete spolehnout na jejich přírodní původ. 

Fér pěstování pastelu

Pastelová pole Graine de Pastel se rozkládají poblíž Toulouse, v historické "kolébce" pěstování borytu barvířského (pastelu). V zemědělském družstvu, které Graine de Pastel vytvořili, se rozhodli pro udržitelné zemědělství a také záruku spravedlivých cen pro všechny družstevníky-zemědělce.

Po odkvětu každé 2 roky se pastelová semena sbírají a lisují za studena na jihu Toulouse. K získání 40 litrů tohoto vzácného oleje je zapotřebí 1 tuna surových semen!

Laboratoř Graine de Pastel se výzkumu dermatologických vlastností pastelu věnuje od roku 2003. Do dnešního dne byly zaregistrovány 4 patenty. Účinnost  účinných látek z pastelu byla prokázána klinickými a in vitro testy.

 

Informace na tomto webu v žádném příadě nemohou nahradit odborné posouzení lékařem a lékařém nařízenou léčbu. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Doplňky stravy nejsou lék.